Kód: GCG2423
  • Očekáváme: 31. srpna 2024

Představujeme vám Auto GO 64247 BMW M4 GT3 Safety Car, dokonalý doplněk pro vaši autodráhu v měřítku 1:43. Toto auto je věrnou replikou skutečného bezpečnostního vozu, který dohlíží na bezpečnost závodníků na tratích po celém světě.

Auto GO 64247 BMW M4 GT3 Safety Car je navrženo s důrazem na autenticitu a funkčnost, aby vám poskytlo realistický zážitek z každé jízdy. Unikátní funkční majáček dodává modelu na věrohodnosti a atmosféře skutečných závodů. Dvojité kontaktní kartáčky zajišťují spolehlivé napájení, magnet poskytuje dodatečnou přilnavost v zatáčkách a přesně navržená vodící lišta zaručuje, že auto zůstane pevně na trati. Ať už jste fanoušek motoristického sportu nebo jen hledáte výjimečný doplněk pro svou autodráhu, toto auto vás rozhodně nadchne.

Neváhejte a pořiďte si Auto GO 64247 BMW M4 GT3 Safety Car ještě dnes a zažijte vzrušení z řízení bezpečnostního vozu přímo na vaší autodráze. S tímto autem budete moci dohlížet na bezpečnost ostatních jezdců a stát se klíčovou součástí vašich domácích závodů!

  • Oficiálně licencované bezpečnostní auto v měřítku 1:43, kompatibilní s autodráhami GO!!!
  • Věrná replika vozu BMW M4 GT3 Safety Car s funkčním majáčkem
  • Dvojité kontaktní kartáčky, magnet a vodící lišta pro skvělé jízdní vlastnosti
  • Vysoká kvalita zpracování a pozornost věnovaná detailům pro autentický zážitek ze závodní atmosféry
  • Unikátní doplněk, který oživí vaše domácí závody a přidá jim na realističnosti