Fanoušci klasických závodních vozů, máme pro vás skvělou zprávu! Legendární Lancia Beta Montecarlo se vrací na autodráhy Carrera ve dvou vzrušujících provedeních pro systémy Digital 132 a EVO.

Návrat legendy: Lancia Beta Montecarlo ožívá na vaší autodráze

Lancia Beta Montecarlo, která se objevila v setu Digital 132 30031 Retro Grand Prix, nyní přichází v úchvatném zbarvení ze závodu 6 hodin Silverstone 1980. Tento ikonický vůz bude dostupný jak pro systém Digital 132, tak pro EVO, což potěší všechny milovníky autodráhového modelářství.

Představte si, že stojíte na startovní čáře, v ruce svíráte ovladač a před vámi se tyčí Lancia Beta Montecarlo Turbo „No.54“ připravená vyrazit vstříc vítězství. S prvním stiskem tlačítka se kola roztočí a vy se ocitnete uprostřed napínavého závodu, který vás přenese přímo do roku 1980 na okruh Silverstone.

Lancia Beta Montecarlo Turbo No.54 6h Silverstone 1980

Dva modely, dvojnásobná radost ze závodění

Pro fanoušky systému Digital 132 je k dispozici model s označením 32030, zatímco příznivci řady Evolution si mohou pořídit model 27791. Obě verze nabízejí precizní zpracování v měřítku 1:32, dvojité kontaktní kartáčky, vestavěný magnet pro lepší přilnavost k dráze a funkční přední i zadní světla pro maximálně realistický vzhled.

V balení naleznete také náhradní kontaktní kartáčky, vodící lištu a další příslušenství, které zajistí dlouhodobý bezproblémový provoz vašeho modelu.

Proč si zamilujete Lancia Beta Montecarlo

Tento model není jen dalším přírůstkem do sbírky. Je to kus závodní historie, který přináší vzrušení a nostalgii přímo do vašeho domova. Ať už jste zkušený sběratel nebo nadšený začátečník, Lancia Beta Montecarlo vám nabídne hodiny zábavy a radosti z jízdy.

Díky dostupnosti pro oba systémy, Digital 132 i EVO, si tento vůz můžete užít na různých typech autodráh. Jeho detailní zpracování a věrnost originálu z vás udělá hvězdu každého závodu.