Nezmeškejte příležitost přidat tento klenot do své sbírky. Auto GO 64246 BMW M4 GT3 „Valentino Rossi“ bude k dispozici od 31. října 2024. Rezervujte si svůj kousek ještě dnes a buďte připraveni zažít vzrušení z kombinace německé techniky a italského závodního ducha na vaší autodráze!

Valentino Rossi, přezdívaný „The Doctor“, je legendou motocyklového sportu. S devíti tituly mistra světa v závodech silničních motocyklů se řadí mezi nejúspěšnější jezdce všech dob. Jeho přechod do automobilových závodů GT3 přinesl do světa čtyř kol stejnou vášeň a odhodlání, které ho proslavily na dvou kolech. Nyní můžete mít kousek této legendy na své autodráze s modelem BMW M4 GT3.

Zažijte adrenalin závodů GT s BMW M4 GT3

Představte si, že ovládáte tento nádherný německý závodní speciál na vaší autodráze GO!!!. Model BMW M4 GT3 v měřítku 1:43 věrně reprodukuje každý detail skutečného závodního vozu, včetně charakteristického designu a barev spojených s legendárním Valentinem Rossim. Tato exkluzivní novinka spojuje ikonu motocyklového sportu s prestižní značkou BMW.

Díky dvojitým kontaktním kartáčkům, magnetu a přesně navržené vodící liště zažijete s tímto modelem skutečně realistické jízdní vlastnosti. Ať už projíždíte ostrou zatáčkou nebo se řítíte po dlouhé rovince, BMW M4 GT3 „Valentino Rossi“ vám poskytne nezapomenutelný zážitek z jízdy.

BMW M4 GT3 Valentino Rossi pro autodráhu Carrera GO!!!

Přesnost a výkon v každém detailu


Auto GO 64246 BMW M4 GT3 „Valentino Rossi“ není jen krásné na pohled, ale nabízí i špičkový výkon na dráze. Díky pečlivému zpracování a použití kvalitních materiálů se můžete spolehnout na dlouhou životnost a stabilní jízdní vlastnosti. Ať už jste začátečník nebo zkušený závodník, toto auto vás nikdy nezklame.

Připravte se na vzrušující závody a objednejte si tento unikátní model ještě dnes. Staňte se součástí světa, kde se setkává německá preciznost s italskou vášní pro rychlost!