Kód: GCE2727
  • Očekáváme: 31. srpna 2024

Zažijte vzrušení z řízení bezpečnostního vozu s modelem Carrera EVO 27777 Mercedes-AMG GT3 Evo. Tento výjimečný doplněk pro vaši autodráhu v měřítku 1:32 je věrnou replikou Mercedes-AMG GT3 Evo „Safety Car“, který hraje klíčovou roli v zajištění bezpečnosti na skutečných závodních okruzích.


Auto Carrera EVO 27777 Mercedes-AMG GT3 Evo je navrženo s důrazem na detail a výkon, aby vám poskytlo autentický zážitek z každé jízdy. Vůz je vybaven dvojitými kontaktními kartáčky pro spolehlivé napájení a maximální kontakt s dráhou. Magnet a přesně navržená vodící lišta zaručují, že auto zůstane pevně na trati i v těch nejnáročnějších zatáčkách.

Jednou z nejzajímavějších funkcí tohoto modelu jsou funkční přední a zadní světla spolu s majáčkem, což dodává vozu realistický vzhled bezpečnostního automobilu. Tyto prvky umožňují vzrušující noční závody a simulaci skutečných závodních situací.

Mercedes-AMG GT3 Evo je evolucí úspěšného závodního speciálu, který dominuje na okruzích po celém světě. Jako bezpečnostní vůz plní důležitou úlohu při řízení závodu a zajišťování bezpečnosti jezdců v kritických situacích.

Neváhejte a pořiďte si Auto Carrera EVO 27777 Mercedes-AMG GT3 Evo ještě dnes. S tímto modelem si domů přinesete nejen skvělé závodní auto pro vaši autodráhu, ale také možnost simulovat roli bezpečnostního vozu ve vašich vlastních závodech.

  • Oficiálně licencovaný model v měřítku 1:32
  • Kompatibilní se všemi autodráhami Carrera Evolution
  • Dvojité kontaktní kartáčky pro maximální kontakt s dráhou
  • Funkční přední a zadní světla spolu s majáčkem pro realistický vzhled
  • Balení obsahuje náhradní kontaktní kartáčky, vodící lištu a příslušenství pro údržbu
  • Vhodné pro děti od 8 let a dospělé

S modelem Carrera EVO 27777 Mercedes-AMG GT3 Evo „Safety Car“ získáte unikátní příležitost zažít vzrušení z řízení bezpečnostního vozu na vaší vlastní závodní dráze.