Kód: GCE2716
  • Očekáváme: 31. srpna 2024

Připravte se na vzrušující NASCAR závody s modelem Carrera EVO 27766 NASCAR Camaro Next Gen. Tento úžasný vůz v měřítku 1:32 přináší autentický zážitek z amerických okruhů přímo na vaši autodráhu.

NASCAR, zkratka pro National Association for Stock Car Auto Racing, je nejpopulárnější motoristický sport v USA. Závody NASCAR jsou známé svou vysokou rychlostí, těsným závoděním a dramatickými momenty. Série vznikla v roce 1948 a od té doby se stala nedílnou součástí americké sportovní kultury.

Model Carrera EVO 27766 představuje NASCAR Camaro NextGen ZL1 v barvách týmu Hendrick Motorsports s číslem 9, který pilotuje slavný jezdec Chase Elliott. Tento vůz je věrnou replikou skutečného závodního speciálu, který dominuje na oválech NASCAR.

Auto je vybaveno dvojitými kontaktními kartáčky pro spolehlivé napájení a maximální kontakt s dráhou. Magnet a přesně navržená vodící lišta zajišťují, že vůz zůstane na trati i při vysokých rychlostech v zatáčkách. Tyto prvky společně zaručují skvělé jízdní vlastnosti a vzrušující závodní zážitek.

V balení najdete také náhradní kontaktní kartáčky, vodící lištu a další příslušenství pro údržbu vozu. Díky tomu budete moci udržovat svůj NASCAR Camaro v top kondici pro každý závod.

Pořiďte si Carrera EVO 27766 NASCAR Camaro Next Gen a zažijte adrenalin z NASCAR závodů ve vašem obývacím pokoji. Ať už jste fanouškem Chase Elliotta, týmu Hendrick Motorsports nebo NASCAR obecně, tento model vám přinese hodiny zábavy a napínavých soubojů na vaší autodráze.

  • Oficiálně licencovaný model NASCAR v měřítku 1:32
  • Autentický design vozu Chase Elliotta s číslem 9
  • Kompatibilní se všemi autodráhami Carrera Evolution
  • Dvojité kontaktní kartáčky a magnet pro vynikající jízdní vlastnosti
  • Balení obsahuje náhradní díly a příslušenství pro údržbu
  • Vhodné pro závodníky od 8 let

S modelem Carrera EVO 27766 NASCAR Camaro Next Gen si domů přinesete kousek vzrušení a atmosféry z amerických závodních okruhů. Připravte se na start a zažijte NASCAR naplno!