Ani v letošním roce nebude chybět Safety Car v nabídce Digital 132. Tentokrát se jedná o model 32016 Mercedes-AMG GT3 Evo, který přináší ještě více vzrušení a realismu do vašich domácích závodů.

Mercedes-AMG GT3 Evo „Safety Car“ pro autodráhy Carrera Digital 132

Tento model je věrnou replikou skutečného Mercedes-AMG GT3 Evo, navrženého pro autodráhy řady Digital 132 v měřítku 1:32. Díky oficiální licenci od Mercedes-AMG se můžete těšit na autentické detaily a precizní zpracování, které vás vtáhne přímo do světa rychlých kol a adrenalinu. Stejně jako skutečný vůz, i tento model klade důraz na výkon a preciznost.

Skutečný Mercedes-AMG GT3 Evo je vybaven karbon-keramickými brzdami pro maximální brzdnou sílu a aerodynamickým designem, který zajišťuje stabilitu při vysokých rychlostech. Pod kapotou se skrývá výkonný 6,3litrový V8 motor, který je ideální pro závodní podmínky. Tento model přesně odráží tyto vlastnosti, čímž zajišťuje, že každá jízda na autodráze bude opravdovým zážitkem!

Model je vybaven dvojitými kontaktními kartáčky, magnetem a vodící lištou, což zajišťuje vynikající jízdní vlastnosti a stabilitu na dráze. Součástí balení jsou také náhradní kontaktní kartáčky, vodící lišta a další příslušenství, které vám umožní udržovat váš model v perfektním stavu, stejně jako skutečný závodní vůz.

Funkční světla a realistické detaily

Mercedes-AMG GT3 Evo „Safety Car“ je vybaven funkčními předními, zadními a brzdovými světly, stejně jako blikajícím majáčkem. Tyto prvky nejen zvyšují vizuální přitažlivost modelu, ale také přispívají k realistickému zážitku z jízdy, čímž dokonale napodobují skutečný závodní vůz.

Mercedes-AMG GT3 Evo Safety Car

Model je určen pro závodníky ve věku od 8 let a výše, takže se stane skvělým doplňkem pro mladé i zkušené fanoušky autodráh. Jeho detailní provedení a spolehlivá konstrukce zaručují hodiny zábavy a napětí na každé závodní dráze, přesně jako u skutečných závodů.

Připravte se na závody s ikonickým Safety Carem

Nenechte si ujít příležitost přidat tento unikátní model do své sbírky. Mercedes-AMG GT3 Evo „Safety Car“ přináší nejen skvělý vzhled, ale také špičkový výkon na dráze. Připravte se na nezapomenutelné závody a zažijte vzrušení, které tento model nabízí.