Model Carrera EVO – 27764 Porsche 911 GT3 R „Team Bernhard, No.75“ DTM 2023 přináší autentické závodní vzrušení přímo do vašeho obýváku. Tento model je určen pro autodráhy Carrera Digital 132 a Evolution, v měřítku 1:32, a je ideální volbou pro všechny milovníky motoristického sportu.

Porsche 911 GT3 R DTM – Ikona závodního světa

Originální Porsche 911 GT3 R je známé svou rychlostí a technologickými inovacemi v šampionátu DTM, kde jezdí za tým Bernhard. Tento tým je uznávaným účastníkem prestižní série, která se těší velké popularitě v Evropě. Vůz vyniká svým aerodynamickým provedením, což mu poskytuje výjimečnou stabilitu a ovladatelnost na závodní dráze.

Skutečný závodní vůz Porsche 911 GT3 R je proslulý svým pokročilým designem a výkonným motorem. Model Carrera věrně reprodukuje tyto atributy, což zajišťuje, že každá jízda na autodráze bude opravdovým zážitkem!

Tento model je detailně zpracován, což zaručuje nejen estetický, ale i funkční zážitek. Je to perfektní doplněk pro každého sběratele nebo nadšence do závodění.

Porsche 911 GT3 R DTM

Perfektní volba pro autodráhy

Tento model Porsche 911 GT3 R DTM přináší do světa autodráh nejen vizuální věrnost, ale i výjimečné jízdní vlastnosti. S realistickými detaily a funkčními světly promění každou jízdu v nezapomenutelný zážitek.

Pro všechny fanoušky DTM a značky Porsche je tento model nepostradatelnou součástí sbírky. Umožní vám zažít napětí a adrenalin, které přináší závody v jednom z nejnapínavějších šampionátů na světě.